Jeugdopleiding De Almeerse draait op volle toeren

ALMERE • Za 18 juni 2016 | 19:24 • Zaterdag 18 juni 2016 | 19:24
De jeugdopleiding van De Almeerse Hockey Club begint zijn vruchten af te werpen. Enkele A-junioren hebben dit seizoen al veel speelminuten gekregen in het eerste team. De jonge talenten uit de A1 worden getraind door eerste elftal speler Pasha Gademan.

Jonas de Geus bereikte met de A1 de halve finale van het Nederlands Kampioenschap. De talentvolle middenvelder promoveerde met het eerste team voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Hoofdklasse. Hij heeft geen moeite met de stap van de A-junioren naar het eerste team. Ook A-junior Daniël de Haan kwam dit seizoen regelmatig uit voor het eerste team. De aanvaller kijkt veel naar de andere aanvallers in de eerste selectie om daar veel van te leren.

De veelbelovende A-junioren hebben dit weekend het seizoen afgesloten met een nederlaag in de halve finale van het NK. Daarin waren de talenten van het Utrechtse Kampong nog net even sterker.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel