Oefenduel Almere City FC - Al Fateh gestaakt

ALMERE • Vr 22 juli 2016 | 21:54 • Vrijdag 22 juli 2016 | 21:54
De vriendschappelijke wedstrijd tussen Almere City FC en Al Fateh uit Saoedi Arabië is vrijdagavond bij een 1-1 stand in de 2e helft gestaakt.

Scheidsrechter Allard Lindhout voelde zich bedreigd door de spelers en technische staf van Al Fateh en besloot in de 65e minuut het duel te beëindigen. Voor deze definitieve beslissing lag het duel al even stil na een rode kaart voor één van de spelers van Al Fateh.

Het duel eindige in 1-1. Jeffrey Rijsdijk scoorde in het begin van de 2e helft de gelijkmaker namens de Almeerders. Donderdag speelt Almere City FC de laatste oefenwedstrijd voor de competitiestart thuis tegen de Spaanse topploeg Espanyol.