ASV Dronten blijft maar verliezen

DRONTEN • Za 17 september 2016 | 17:08 • Zaterdag 17 september 2016 | 17:08
ASV Dronten heeft ook zijn vijfde duel in de Hoofdklasse B niet gewonnen. Op bezoek bij SC Genemuiden ging de ploeg van Wim Kroese met 2-1 ten onder. Door het verlies blijft ASV Dronten op één punt steken.
Eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam op naam van Genemuiden-speler Omar Kavak. Zijn inzet stuitte op de lat. Toch was het ASV Dronten dat de voorsprong greep via Laurens Brouwer: 0-1.
Lang leken de teams de kleedkamers op te zoeken met een 0-1 stand, maar daar dacht Omar Kavak anders over. Hij bracht Genemuiden vlak voor rust langszij: 1-1.
In de tweede helft kreeg Genemuiden kans na kans om op voorsprong te komen, maar verzuimde dit. Ondanks dat doelpuntenmaker Omar Kavak de rode kaart getoond kreeg, weerhield Genemuiden zich er niet van om de trekker alsnog over te halen. In de 82e minuut was het Anne van der Kolk die ASV Dronten alsnog de das om deed.