Flevo Boys verliest in slotfase van DOVO

EMMELOORD • Za 17 september 2016 | 19:14 • Zaterdag 17 september 2016 | 19:14
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in de Hoofdklasse met 3-2 verloren van DOVO. Bij de rust keken de Emmeloorders die thuis speelden tegen een 1-2 achterstand aan.

Flevo Boys komt in de 11e minuut op voorsprong door een treffer van Frank Post. Maar vier minuten later komt DOVO al weer langszij. Adil Mahdadi tekent met een kopbal voor de gelijkmaker. In de 27e minuut is het opnieuw raak voor de gasten. Serhat Koc is deze keer met het hoofd trefzeker.

Na de pauze laat de tegenstander uit Veenendaal de teugels wat vieren. William de Boer profiteert daarvan door de 2-2 binnen te koppen. De wedstrijd lijkt dan te eindigen in een gelijkspel, maar in de 89e minuut scoort Serhat Koc alsnog de winnende treffer voor DOVO.