Veerkrachtig ASV Dronten geeft gelijkspel weg

DRONTEN • Za 24 september 2016 | 16:36 • Zaterdag 24 september 2016 | 16:36
ASV Dronten is er tegen NSC Nijkerk niet in geslaagd de eerste zege van het seizoen te pakken. Tegen de bezoekers uit Nijkerk kwam Dronten tot twee keer toe terug van een achterstand, maar het was niet voldoende voor een punt: 2-3.

In de eerste helft was NSC Nijkerk de gevaarlijkste ploeg. Vlak voor rust resulteerde dat in de openingstreffer van Yannick Cornelisz. Tien minuten in de tweede helft zorgde Rik Breemhaar voor de gelijkmaker. Niet lang daarna was het NSC-invaller Tom de Ridder die voor de 1-2 zorgde, voordat Jodi de Boer Dronten andermaal langszij schoot. Het leek in een gelijkspel te eindigen, totdat invaller Daniel Rivas vlak voor tijd de eindstand op 2-3 bepaalde.

ASV Dronten heeft nog altijd maar 1 punt uit zes duels, daardoor staat de ploeg op een laatste plaats in de hoofdklasse B.