Klinkende zege voor BV Almere in Hoorn

ALMERE • Zo 25 september 2016 | 17:20 • Zondag 25 september 2016 | 17:20
Na zaterdag gelijkgespeeld te hebben tegen DKC uit Den Haag, hebben de badmintonners van BV Almere zondagmiddag bij Hoornse BV wel gewonnen. De Hoornse hekkensluiter, nog puntloos in de Eredivisie, had ook deze middag niets te vertellen. BV Almere won alle wedstrijden: 8-0.

Volgens trainer Erik Staats is deze wedstrijd niet te vergelijken met die van zaterdag. "Kijk bijvoorbeeld naar de damesdubbel van vandaag. Daar winnen we één game met 21-2. Daar gaat veel niveauverschil vanuit. Hoornse BV heeft nu eenmaal minder kwaliteit dan DKC. Ik denk dat zij het heel lastig gaan krijgen dit seizoen."

Met 22 punten uit vier wedstrijden, kent BV Almere een goede competitiestart. Dat stemt de coach tevreden. "We zetten een goeie reeks neer. We zijn nog ongeslagen en dat is niet verkeerd als je bedenkt dat we ook al wat sterke tegenstanders ontmoet hebben. Straks krijgen we ook een rijtje middenmoters en hopelijk kunnen we zo goede stappen zetten richting de finaleronde."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel