Zware nederlaag ASV Dronten bij ACV: 5-1

DRONTEN • Za 15 oktober 2016 | 16:23 • Zaterdag 15 oktober 2016 | 16:23
De voetballers van ASV Dronten wachten nog altijd op hun eerste zege in de Hoofdklasse B. De Drontenaren gingen zaterdagmiddag opnieuw zwaar onderuit: ACV was in Assen met 5-1 te sterk.

Bij rust leidde de thuisploeg nog met 2-1. ASV Dronten kwam nog wel vroeg op voorsprong dankzij een benutte penalty van Jody de Boer in de 10e minuut. Vlak voor rust kreeg Laurens de Boer zijn tweede gele kaart, waardoor de Drontenaren met 10 man verder moesten. In de tweede helft stelde ACV definitief orde op zaken en liepen de Assenaren uit naar een ruime 5-1 overwinning.

ASV Dronten is nog altijd de hekkensluiter in de Hoofdklasse B met slechts één punt uit negen gespeelde wedstrijden.