Jong City FC wint van ONS Sneek

ALMERE • Za 15 oktober 2016 | 17:29 • Zaterdag 15 oktober 2016 | 17:29
In de Derde Divisie heeft Jong Almere City FC zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek gewonnen. De formatie van trainer René Koster was met 3-1 te sterk voor de Friezen.

Bij rust was het nog 0-0 in het Yanmar stadion.In de tweede helft kwamen de gasten na een uur spelen op voorsprong. In het laatste kwartier bogen de beloften van Almere City FC de achterstand om in een uiteindelijke 3-1 overwinning. De Almeerse goals kwamen op naam van Maarten Davids, Emre Bal en Jasper Waalkens.

Door de zege stijgt Jong Almere City FC naar de dertiende plek van de Derde Divisie