Nieuw clubrecord Almere City na winst in Dordrecht

ALMERE • Vr 21 oktober 2016 | 14:15 • Vrijdag 21 oktober 2016 | 14:15
Almere City FC heeft vrijdagavond de vijfde competitiewedstrijd op rij gewonnen. Aan de Krommedijk waren de Almeerders met 1-4 te sterk voor FC Dordrecht. Door de nieuwe zege staat de ploeg nu zesde in de Jupiler League.

Het was inclusief de bekeroverwinning op Rijnburgse Boys de zesde zege op rij voor Almere City FC. Dit is een nieuw clubrecord.

Bij rust leidde City FC al met 1-2 dankzij goals van Arica en Overtoom.In de tweede helft moest FC Dordrecht een kwartier tijd verder met 10 man na een rode kaart voor aanvoerder Amevor. Sven Braken gooide na de vrije trap die volgde de wedstrijd in het slot: 1-3. Soufyan Ahannach bepaalde 5 minuten voor tijd op prachtige wijze de uitslag op 1-4.