Eenvoudige bekerwinst ASV Dronten

DRONTEN • Za 22 oktober 2016 | 16:27 • Zaterdag 22 oktober 2016 | 16:27
De voetballers van ASV Dronten hebben zich zaterdag eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De ploeg van trainer Wim Kroes won op eigen veld met 4-1 van tweedeklasser Unicum uit Lelystad. Bij de rust stonden de Drontenaren al met 2-0 voor.

De thuisploeg komt na 14 minuten op voorsprong via Jodi de Boer. Zeven minuten later scoort Rick Breemhaar de tweede treffer van de hoofdklasser.

Unicum krijgt daarna nog wel de mogelijkheid om via een strafschop terug te komen in de wedstrijd. Maar doelman Jovan Tromp stopt de penalty van Arthur van der Veen. Tien minuten na rust zette Jodi de Boer de thuisploeg op een 3-0 voorsprong. Vijf minuten later doet Bram Kok namens Unicum iets terug. In de 70e minuut bepaalt Jodi de Boer met zijn derde treffer van de middag de eindstand op 4-1.