Flevo Boys blijft maar verliezen

EMMELOORD • Za 29 oktober 2016 | 16:32 • Zaterdag 29 oktober 2016 | 16:32
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag de zevende seizoensnederlaag geleden. In Emmeloord was koploper ACV met 1-2 te sterk voor de ploeg van trainer Inne Schotanus. Bij de rust stond het 1-1.

De Emmeloorders kregen in de 20e minuut een strafschop na een handsbal van een ACV- verdediger in het strafschopgebied. Timon Rorije schoot vanaf elf meter onberispelijk binnen. Erg lang kon Flevo Boys niet genieten van de voorsprong want Saber Hendriks kopte twee minuten na de openingstreffer vanuit een hoekschop de gelijkmaker binnen.

Na de pauze waren het de gasten die de kansen kregen en die ook scoorden. In de 58e minuut schoot Willem de Jong de bal hard in de touwen. In de laatste minuut miste Timon Rorije via een strafschop de kans voor Flevo Boys op een gelijkspel.

Flevo Boys speelt volgende week een thuisduel tegen ASV Dronten.