Flevo Boys en ASV Dronten spelen gelijk

EMMELOORD • Vr 4 november 2016 | 16:31 • Vrijdag 4 november 2016 | 16:31
De Flevolandse derby tussen Flevo Boys en ASV Dronten is zaterdagavond geëindigd in een 0-0 gelijkspel. De gasten uit Dronten pakken met dit resultaat het tweede punt in de competitie.

Flevo Boys had zowel in de eerste als in de tweede helft een veldoverwicht maar de ploeg wist dit niet om te zetten in doelpunten. Toch kreeg ASV Dronten de beste kans om de wedstrijd te winnen. Maar Brian Harpe, die net was ingevallen, miste in de 76e minuut oog in oog met doelman Rodney Rosink. Daarna kreeg ook William de Boer van Flevo Boys nog een goede kans maar zijn schot vanaf 10 meter werd onschadelijk gemaakt door doelman Jovan Tromp.

ASV Dronten blijft hekkensluiter en ook Flevo Boys blijft staan in de degradatiezone van de Hoofdklasse B.