Hockeyers Almeerse onderuit tegen Oranje Rood

ALMERE • Zo 6 november 2016 | 16:11 • Zondag 6 november 2016 | 16:11
De hockeyers van de Almeerse hebben zondagmiddag in de Hoofdklasse een nederlaag op eigen veld geleden tegen Oranje Rood. Het duel eindigde in 2-5 voor de Eindhovenaren.

De formatie van coach Alex Verga kende een uitstekende start van het duel, waar Terrance Pieters na ruim twintig minuten spelen de 1-0 scoorde uit een strafbal. Oranje Rood kwam echter al snel terug tot 1-1 via Muhammad Rizwan. De Almeerse greep echter opnieuw de leiding via Patrick Houben, maar opnieuw was het Rizwan die snel gelijk maakte: 2-2. Dat betekende ook de ruststand.

Na de pauze lieten de Almeerders het duel door de vingers glippen en bleken de Eindhovenaren een maatje te groot. Via twee treffers van Mink van der Weerden en een doelpunt van Rashid Mehmood liep Oranje Rood uit naar 2-5. De Almeerse zakt door de nederlaag naar de negende plaats in de Hoofdklasse met zes punten uit negen gespeelde duels.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel