Almere City FC verliest topper van VVV Venlo

ALMERE • Vr 25 november 2016 | 16:18 • Vrijdag 25 november 2016 | 16:18
Almere City FC heeft vrijdagavond de topper tegen VVV Venlo verloren. In het eigen Yanmar stadion verloor de ploeg van Jack de Gier met 0-2 van de Limburgers. Door de nederlaag kwam er een einde aan een reeks van acht overwinningen op rij voor de Almeerders.

In de eerste helft kwamen de gasten na 38 minuten op voorsprong na een snoeiharde vrije trap van Clint Leemans. In de tweede helft verdubbelde VVV de marge door een goal van Vito Van Crooy.

In de stand om de tweede periodetitel is Almere City FC na de nederlaag nu gedeeld koploper met Helmond Sport en MVV. Komende maandag speelt de ploeg weer een wedstrijd in de Jupiler League: dan gaan de Almeerders op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Opstelling Almere City FC: Kramer, Salasiwa, Ramsteijn, Mirani, Quasten (van der Water), Overtoom, Vet (Waalkens),  Arica, Mac-Donald, Ten Voorde Ahannach

Opstelling VVV: Delano van Crooy, Janssen, Promes, Roseler, Rutten (Dekker 36.), Leemans, Opoku, Post, Hunte (Sleegers), Seuntjens (Receveur) en Vito van Crooy

Geel: Arica (Almere City FC), Post, Hunte, Dekker en Ralf Seuntjens (VVV Venlo)