SVL wint stadsderby tegen Unicum

LELYSTAD • Za 10 december 2016 | 16:29 • Zaterdag 10 december 2016 | 16:29
SV Lelystad'67 heeft zaterdagmiddag de stadsderby in de tweede klasse G tegen Unicum gewonnen. De thuisploeg was met 4-0 te sterk voor buurman Unicum. Bij de rust stond de thuisploeg met 1-0 voor.

Beide ploegen kregen voor rust kansen op de openingstreffer. Maar vlak voor rust was het notabene voormalig Unicum-speler Youssof Tokhi die voor SVL de score opende. Hij kon een pass van Unicum-doelman Mike Schoonheim onderscheppen en de 1-0 binnen schuiven.

Na de pauze kreeg SVL in de 53e minuut een strafschop. Deze werd benut door Nassayr El Aakel. In de 73e minuut scoorde Joshua Tijdens de derde treffer van SVL. Met zijn tweede treffer van de middag bepaalde Youssof Tokhi in de 84e minuut de eindstand op 4-0.