SV Urk verliest bij CSV Apeldoorn

URK • Za 10 december 2016 | 16:41 • Zaterdag 10 december 2016 | 16:41
SV Urk heeft de spectaculaire zege van vorige week tegen koploper DOVO geen passend vervolg kunnen geven. De ploeg van Lucas Hoekman verloor zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 3-1.

De Urkers kwamen in de eerste helft nog wel op voorsprong door een goal van Riekelt Nentjes. In de tweede helft boog CSV Apeldoorn de achterstand om in een 3-1 overwinning.

Door de nederlaag zakken de Urkers één plaats op de ranglijst. De ploeg staat nu negende in de Hoofdklasse B. Het was de laatste wedstrijd voor de korte winterstop. Op zaterdag 14 januari hervatten de Urkers de competitie met een thuiswedstrijd tegen Staphorst.