ASV Dronten verliest van directe concurrent

DRONTEN • Za 10 december 2016 | 17:29 • Zaterdag 10 december 2016 | 17:29
De voetballers van ASV Dronten hebben de thuiswedstrijd tegen hun directe concurrent SDV Barneveld met 2-4 verloren.

De wedstrijd kwam in de eerste helft na een half uur pas echt op gang met kansen over een weer. SDV Barneveld was uiteindelijk de ploeg die in deze helft scoorde door een doelpunt van Niels Vlugt. Vlak na rust kwam ASV Dronten op gelijke hoogte en leek op dat moment de wedstrijd in handen te hebben. Een onnodige rode kaart voor verdediger Rick Breemhaar gooide echter roet in het eten, want ondanks een korte voorsprong van 2-1 was SDV Barneveld veel beter en liep uiteindelijk naar een 2-4 overwinning uit.

Doordat de concurrentie allemaal wel won, staat ASV Dronten nog steviger op de laatste plaats.