ASV Dronten pakt zwaarbevochten punt van Eemdijk

DRONTEN • Za 14 januari 2017 | 16:28 • Zaterdag 14 januari 2017 | 16:28
De voetballers van ASV Dronten hebben zaterdag het thuisduel in de hoofdklasse tegen Eemdijk met 3-3 gelijkgespeeld. Bij de rust stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord.

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong. Jodi de Boer verzilverde na vijf minuten de eerste kans in de wedstrijd voor de Drontenaren. In het verdere verloop van de eerste helft wist ASV Dronten geen kansen meer te creëren. Op slag van rust kwamen de gasten op gelijke hoogte door een treffer van Wouter Bout.

In de tweede helft kwam ASV Dronten in de 62e minuut op voorsprong door een treffer van Brian Harpe. Fouad Belarbi bracht in de 73e minuut de stand op 2-2. In de 88e minuut kwamen de gasten op voorsprong. Een minuut later scoorde Vincent ter Burg uit een strafschop de gelijkmaker.

De Drontenaren spelen volgende week een uitduel tegen Staphorst.