Jong Almere City verliest thuis van Harkemase Boys

ALMERE • Za 14 januari 2017 | 17:55 • Zaterdag 14 januari 2017 | 17:55
Het beloftenelftal van Almere City FC heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys met 2-3 verloren. Het was alweer de twaalfde nederlaag in negentien wedstrijden voor de ploeg van René Koster in de Derde Divisie. Bij rust leidden de Friezen al met 0-2 in het Yanmar stadion.

In de tweede helft kwam Harkemase Boys na een uur spelen op 0-3 en leek de wedstrijd beslist. In de slotfase kwam Jong City via Jasper Waalkens (strafschop) en Daan Ibrahim toch nog terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk wisten de Almeerders niet de gelijkmaker te produceren.

Door de nieuwe nederlaag staan de Almeerse beloften nog altijd op de één-na-laaste plaats in de Derde Divisie. Volgende week speelt Jong City een uitwedstrijd bij Capelle