Flevo Boys kansloos tegen Genemuiden

EMMELOORD • Za 21 januari 2017 | 16:30 • Zaterdag 21 januari 2017 | 16:30
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de hoofdklasse B kansloos verloren van Genemuiden. In Emmeloord waren de gasten met 0-2 te sterk voor de ploeg van trainer Inne Schotanus. In de rust keken de Emmeloorders al tegen een 0-1 achterstand aan.

Genemuiden kwam in de 26e minuut op voorsprong. Genemuiden-aanvoerder Anne van der Kolk kon de bal binnen het zestien-meter-gebied hard binnen schieten. In de tweede helft (73e) was Omar Kavak namens Genemuiden trefzeker. Door de nederlaag blijven de Emmeloorders onveranderd staan op een degradatieplek in de hoofdklasse B.

Volgende week gaat Flevo Boys op bezoek bij Sparta Nijkerk.