BV Almere haalt eerste doelstelling

ALMERE • Zo 22 januari 2017 | 16:37 • Zondag 22 januari 2017 | 16:37
De badmintonners van BV Almere hebben de play-offs in de eredivisie gehaald. De ploeg verloor vanmiddag van Velo in Wateringen, maar pakte toch genoeg punten voor in ieder geval een play-off plaats. 5-3 werd het in Wateringen.

Ook kan BV Almere zich nog direct plaatsen voor de finale om het landskampioensschap. Dan moet de ploeg van coach Erik Staats eerste worden in de poule.

De nummer één van de kampioenspoule plaatst zich na acht wedstrijden namelijk direct voor de eindstrijd in Den Bosch. In sporthal de Maaspoort gaat het dan om het kampioenschap van Nederland. De nummers twee en drie spelen een play-off voor de andere plek in de finale.

Er moet nog één ronde gespeeld worden. BV Almere komt volgende week in actie tegen Amersfoort.