Grinham zet punt achter carrière

ALMERE • Zo 22 januari 2017 | 17:56 • Zondag 22 januari 2017 | 17:56
Het leven van squashter Natalie Grinham uit Almere gaat drastisch veranderen. De 38-jarige topspeelster kwam deze week terug uit New York waar ze tijdens een internationaal toptoernooi haar laatste duel speelde op topniveau. 

Grinham die getrouwd is met voormalig topsquasher Tommy Berden en gaat meer tijd vrijmaken voor haar gezin. Grinham en Berden hebben twee jonge kinderen.  In New York speelde Grinham haar laatste duel op topniveau. Ze verloor in de eerste ronde van het J.P. Morgan Tournament of Champions van Joelle King.

Grinham stond ruim negen jaar in de top tien van de wereld. Ze behaalde 21 internationale proftitels en stond maar liefst zes keer op het podium tijdens het individuele WK. Met haar zus Rachel pakte ze in 2004 de wereldtitel in het damesdubbel. Maar haar mooiste overwinning behaalde Grinham twee jaar later tijdens de Commonwealth Games in Melbourne. Daar versloeg ze in de finale haar zus Rachel. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel