Kunstschaatsster Wories hoopt op deelname NK

ALMERE • Di 24 januari 2017 | 21:39 • Dinsdag 24 januari 2017 | 21:39
Kunstschaatsster Niki Wories uit Almere hoopt op tijd fit zijn om eind februari haar nationale titel te verdedigen tijdens het ONK in Den Haag. Wories moest onlangs afzeggen voor het EK, nadat ze tijdens trainingen in Canada twee keer ten val was gekomen. In beide gevallen was er sprake van een hersenschudding, waardoor ze voorlopig rust moet houden.

“Het is nog niet goed. Op dit moment voel ik mij nog altijd zwak en duizelig en kan eigenlijk alleen maar lopen. Ik heb nu tegenslag op tegenslag, maar ik denk dat ik er sterker uit zal komen”, aldus Wories vanuit Canada.

De schaatster was net hersteld van twee operaties aan een slijmbeursontsteking in haar voet. Ze woont en traint inmiddels een jaar in de Canadese stad Montreal. De Almeerse traint daar onder professionele begeleiding. De kunstrijdster wil zich graag kwalificeren voor de Olympische Winterspelen van 2018.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel