City FC wint met 1-3 bij FC Den Bosch

ALMERE • Vr 10 februari 2017 | 18:52 • Vrijdag 10 februari 2017 | 18:52
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch gewonnen. De ploeg van Jack de Gier was in Brabant met 1-3 te sterk voor de thuisploeg. Door de overwinning stijgen de Almeerders naar de zesde plek van de Jupuiler League.

In de eerste helft was Almere City FC de betere ploeg en kwam het via een schitterende goal van aanvoerder Tom Overtoom op voorsprong. Deze 0-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft verdubbelde Rick ten Voorde uit een moeilijke hoek de marge voor de Almeerders: 0-2. Soufyan Ahannach mocht vervolgens op aangeven van Ten Voorde de 0-3 maken. Tien minuten voor tijd deed aanvoerder Niek Vossebelt nog wat terug namens de thuisploeg: 1-3.

Volgende week speelt Almere City FC een thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden, de nummer 8 van de ranglijst.