Flevo Boys verliest bij koploper DOVO

EMMELOORD • Za 11 februari 2017 | 16:45 • Zaterdag 11 februari 2017 | 16:45
In de Hoofdklasse B hebben de voetballers van Flevo Boys zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen koploper DOVO verloren. In Veenendaal was de thuisploeg met 3-1 te sterk voor de Emmeloorders.

Bij rust leidde DOVO nog met 1-0. Tien minuten na rust kwam Flevo Boys op gelijke hoogte door een goal van invaller Tjeerd Korf. In het laatste kwartier trok DOVO met twee goals de wedstrijd alsnog naar zich toe.

Flevo Boys staat na de twaalfde nederlaag van het seizoen op de dertiende plaats van de Hoofdklasse B. Volgende week spelen de Emmeloorders thuis tegen Eemdijk.