SV Urk hard onderuit in Groningen

URK • Za 18 februari 2017 | 8:56 • Zaterdag 18 februari 2017 | 8:56
De voetballers van SV Urk hebben het uitduel tegen Oranje Nassau met maar liefst 4-1 verloren.

Na acht minuten kwam SV Urk al met 1-0 achter, maar snel na de openingstreffer was het aanvaller Jelle de Boer die de gelijkmaker inkopte. Na een half uur spelen kwam Oranje Nassau opnieuw op voorsprong en zo keken de Urkers bij rust tegen een 2-1 achterstand aan.

Direct na de rust werd de schade groter voor de ploeg van trainer Lucas Hoekman. ON scoorde de 3-1. In de slotfase werd het nog erger en maakten de Groningers de vierde treffer van de middag. Urk kon geen vuist maken vanmiddag en verloor drie punten in Groningen.

De selectie heeft een onrustige week achter de rug. Afgelopen dinsdag kwam naar buiten dat de club volgend jaar niet verder wil met hoofdtrainer Hoekman.

De Urkers staan na negentien duels met 26 punten op de tiende plaats in de hoofdklasse B.