Jong Almere City FC pakt punt tegen ONS Sneek

ALMERE • Di 28 februari 2017 | 21:48 • Dinsdag 28 februari 2017 | 21:48
De voetballers van Jong Almere City FC hebben dinsdagavond een inhaalduel in de Derde Divisie gelijkgespeeld tegen ONS Boso Sneek. Het werd 2-2.

De ploeg van trainer René Koster stond na zes minuten door treffers van Shaquill Sno en Khalid Tadmine al op een 2-0 voorsprong. Na 22 minuten had de thuisploeg de achterstand weer weggepoetst. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen op de overwinning, maar er werd niet meer gescoord.

Jong Almere City FC blijft daarmee onveranderd hekkensluiter in de Derde Divisie. De ploeg gaat zaterdag in Heemskerk op bezoek bij ODIN '59.