Maduro teleurgesteld in FC Groningen

Almere 5 maart 2017
Maduro is teleurgesteld in FC Groningen
Maduro traint nog wel bij FC Groningen
Maduro wil naar andere Nederlandse eredivisieclub
Hedwiges Maduro vindt het raar en frustrerend dat trainer Ernest Faber dit seizoen geen beroep meer op hem doet bij FC Groningen. De oud-Almeerder is bij de eredivisionist op het tweede plan geraakt omdat hij volgens trainer Faber niet meer past in de speelwijze van de club. 

De middenvelder werd anderhalf jaar geleden bij FC Groningen nog aan het publiek gepresenteerd als een absolute topspeler. In zijn eerste seizoen in Groningen speelde Maduro bijna alle wedstrijden.

Dit seizoen is er geen plek meer voor hem ingeruimd. Daarom is met de oud-Almeerder, die zwaar op de begroting drukt, afgesproken dat hij mag uitzien naar een andere club. Maduro wilde in eerste instantie alleen vertrekken voor een buitenlands avontuur. Maar ondertussen is de situatie veranderd. Hij staat ook open voor aanbiedingen van Nederlandse eredivisieclubs. 

Maduro begon zijn profcarrière in Nederland bij Ajax. Daarna speelde hij in Spanje bij Valencia en Sevilla in één van de sterkste competities ter wereld. Via het Griekse Paok Saloniki kwam de 32-jarige speler in 2015 bij FC Groningen terecht.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer