City FC verspeelt dure punten bij hekkensluiter Achilles'29

ALMERE • Vr 17 maart 2017 | 18:49 • Vrijdag 17 maart 2017 | 18:49
Almere City FC heeft vrijdagavond dure punten verspeeld in de Jupiler League. In Groesbeek kwam de ploeg van Jack de Gier niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen hekkensluiter Achilles'29.

Bij rust was het nog 1-1, nadat Soufyan Ahannach de Almeerders uit een vrije trap op voorsprong had gebracht. Na rust scoorde diezelfde Soufyan Ahannach ook op fraaie wijze de 1-2. Vervolgens schakelde Achilles'29 een tandje bij en kwam de ploeg uit Groesbeek via treffers van Emir Smajic en Jop van steen op voorsprong. Vijf minuten voor tijd bracht Calvin Mac-Intosch de Almeerders alsnog op gelijke hoogte: 3-3.

Door dit resultaat zakken de Almeerders naar de achtste plaats van de ranglijst. De ploeg vestigt door het behaalde punt wel een nieuw puntenrecord (dat stond op 50 punten).
Komend weekeinde is er geen programma in de Jupiler League vanwege interlandvoetbal.

Opstelling Almere City FC: Kramer, Van Buuren, Mac-Intosch, Mirani (Van der Water), Nieuwpoort, Overtoom, Vet (Arica), Salasiwa, Ten Voorde, Mac-Donald en Ahannach

Geel: Mirani, Mac-Intosch