ASV Dronten verliest van ACV

DRONTEN • Za 25 maart 2017 | 15:34 • Zaterdag 25 maart 2017 | 15:34
Na twee overwinningen op rij hebben de voetballers van ASV Dronten weer eens verloren. Op het eigen Burgemeester Dekker sportpark in Dronten was ACV te sterk voor de thuisploeg: 1-3.

De  bezoekers kwamen voor rust al op een 0-2 voorsprong, via doelpunten van Saber Hendriks en Dennis Molema. ASV Dronten probeerde het wel, maar ACV bleek een maatje te groot. De aansluitingstreffer van Bob Breemhaar, in minuut 70, kwam te laat. In blessuretijd bepaalde Hendriks de stand op 1-3.

De formatie van trainer Raymond Schuurman blijft met 11 punten uit 22 duels laatste in de hoofdklasse B.