Oud-prof Kappenberg kiest voor amateurs van Unicum

ALMERE • Ma 27 maart 2017 | 23:56 • Maandag 27 maart 2017 | 23:56
Oud-profvoetballer Mitchell Kappenberg uit Almere speelt volgend seizoen bij voetbalvereniging Unicum in Lelystad. De voormalig speler van Almere City FC vertrekt aan het einde van het seizoen bij hoofdklasser Ter Leede uit Sassenheim omdat die club gaat bezuinigen.

Kappenberg wordt door Unicum geholpen met het opzetten van een eigen glazenwassersbedrijfje. Hij wordt bij de tweedeklasser uit Lelystad herenigd met zijn oud-ploeggenoot Cees Toet en met coach Edwin van Ankeren, die bij Almere City FC in het verleden werkzaam was als assistent-trainer. 

Tussen 2007 en 2010 speelde Kappenberg bij Almere City FC. Daarna ging hij aan de slag bij de topamateurs van HHC Hardenberg. Daar speelde hij één seizoen. Vervolgens keerde hij een korte periode weer terug bij Almere City FC, om voor een kortstondig buitenlands avontuur naar Thailand te vertrekken. Toen hij daarvan terugkeerde, kwam hij in de bollenstreek bij Ter Leede terecht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel