Flevo Boys pakt zwaarbevochten punt in Apeldoorn

EMMELOORD • Za 8 april 2017 | 16:55 • Zaterdag 8 april 2017 | 16:55
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de Hoofdklasse B tegen CSV Apeldoorn een zwaarbevochten punt gepakt. In Apeldoorn eindigde het duel in 2-2. In de rust ging de thuisploeg nog met 1-0 aan de leiding.

CSV Apeldoorn kwam in de 25e minuut op voorsprong door een treffer van Steven van Es. Zes minuten na rust werd Frank Post in het strafschopgebied onderuit gehaald maar de scheidsrechter liet doorspelen. Uit de aanval die volgde scoorde Richard van Schooten de tweede Apeldoornse treffer. Flevo Boys kwam in de 61e minuut weer terug in de wedstrijd door een schitterend afstandsschot van Aran Nijboer: 2-1. In de 77e minuut bepaalde Timon Rorije de eindstand op 2-2.

Flevo Boys komt op 22 april weer in aktie voor de competitie. Dan is in Emmeloord mede-degradatiekandidaat SDV Barneveld de tegenstander.