City FC wint thuis van Jong FC Utrecht 2-1

ALMERE • Vr 14 april 2017 | 16:30 • Vrijdag 14 april 2017 | 16:30
Almere City FC heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht gewonnen. In het Yanmar stadion was de ploeg van Jack de Gier met 2-1 te sterk voor de Domstedelingen. Bij rust was het nog 0-0.

In de tweede helft brak Soufyan Ahannach de wedstrijd open: 1-0. Vervolgens schoot Dani van der Moot Jong FC Utrecht op fraaie wijze uit een vrije trap weer naast de Almeerders. 20 minuten voor tijd bezorgde Soufyan Ahannach uit een schitterende vrije trap de thuisploeg alsnog het volle pond.

Door de zege en het verlies van NAC stijgen de Almeerders naar de zevende plaats van de Jupiler League. Maandag komt City weer in actie: dan speelt de ploeg vanaf 14.30 uur de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.