Jong City FC wint in slotfase bij vv Capelle

ALMERE • Za 15 april 2017 | 16:47 • Zaterdag 15 april 2017 | 16:47
Het beloftenelftal van Almere City FC heeft zaterdagmiddag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de Derde Divisie. De ploeg van René Koster won de uitwedstrijd bij Capelle met 1-2.

Bij rust leidde de thuisploeg nog met 1-0. Lange tijd leek dit ook de uitslag te worden, maar in de 89e minuut kwam Jong Almere City FC op gelijke hoogte dankzij Faris Hammouti. In de extra tijd bezorgde Abdel Metalsi de overwinning en drie hele belangrijke punten.

Door de zege staan de Almeerders niet meer op een rechtstreekse degradatieplek, maar op de 16e plek (pd plek). Er zijn nog 4 wedstrijden te spelen. Volgende week zaterdag spelen de Almeerse beloften thuis tegen Jong FC Groningen.