City FC gehavend tegen De Graafschap

ALMERE • Do 20 april 2017 | 14:01 • Donderdag 20 april 2017 | 14:01
Jupiler League club Almere City FC wordt geteisterd door blessureleed in de cruciale slotfase van de competitie. Trainer Jack de Gier kan vrijdag tijdens de belangrijke thuiswedstrijd tegen De Graafschap geen beroep doen op centrale verdedigers Calvin Mac-Intosch en Damon Mirani, middenvelders Tom Overtoom en Javier Vet en centrumspits Sven Braken.

Vooral in de defensie is de spoeling dun bij de Almeerders. Mac-Intosch, die afgelopen maandag uitviel tijdens de uitwedstrijd tegen RKC, is 4 tot 6 weken uitgeschakeld met een spierblessure. Ook Mirani is de komende maand zeker nog niet inzetbaar met een knieblessure.

Almere City FC staat op het ogenblik zesde in de Jupiler League, terwijl de Superboeren op de dertiende plek zijn terug te vinden. De Graafschap kan vrijdagavond in theorie de vierde periodetitel veroveren, terwijl Almere City FC zich in eigen huis definitief hoopt te verzekeren van deelname aan de play-offs.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel