Broedertwist tijdens Almere City – De Graafschap

ALMERE • Do 20 april 2017 | 16:22 • Donderdag 20 april 2017 | 16:22
Voor Lars en Sven Nieuwpoort wordt vrijdagavond een bijzondere avond. De broers staan tegenover elkaar tijdens de belangrijke wedstrijd in de Jupiler League tussen Almere City FC en De Graafschap. Almere City FC verdediger Lars Nieuwpoort kan zich dan met zijn ploeg verzekeren van play-offs deelname, terwijl Sven Nieuwpoort in theorie met De Graafschap de vierde periodetitel kan veroveren in Almere.

Lars Nieuwpoort: "Ik kijk al de hele week uit naar deze wedstrijd tegen mijn broer. We app'en deze dagen op en neer. Met een corner of een vrije trap ga ik hem dekken, dus dat wordt mooi. Als het moet dan geef ik hem een elleboog!"

In het verleden speelde De Graafschap verdediger Sven Nieuwpoort ook bij Almere City FC. Begin 2013 werd hij door zijn toenmalige club Ajax verhuurd aan de Almeerders. In totaal kwam Sven in anderhalf seizoen tot 46 wedstrijden in Almere. Lars Nieuwpoort speelde 2 weken geleden in de uitwedstrijd tegen VVV, zijn 100ste wedstrijd in het shirt van Almere City FC. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel