Materiaalmannen en jeugdtrainer Musampa weggestuurd door City

ALMERE • Vr 21 april 2017 | 11:48 • Vrijdag 21 april 2017 | 11:48
De materiaalmannen Danny Zaal en Leon Zuidam zijn op non actief gezet door Jupiler League club Almere City FC. Reden is een vechtpartij tussen beiden afgelopen zaterdagmorgen op de club. 

Directeur John Bes wil inhoudelijk niet reageren op het incident, maar bevestigt dat beide materiaalmannen na een gesprek zijn weggestuurd bij de club.

Ook jeugdtrainer op non-actief
De club zette ook jeugdtrainer Kiki Musampa van de A1 op non-actief. Reden is een verstoorde arbeidsverhouding en een verschil van inzicht in de te volgen procedures binnen de club.
Volgens Bes zijn er herhaaldelijk gemaakte afspraken geschonden door Musampa. Hoofd jeugdopleiding René Koster maakt het seizoen af als trainer van Almere City A1.

De beslissing is opmerkelijk omdat Musampa uitstekend presteerde met Almere City FC onder 19. De ploeg kwalificeerde zich voor de kampioenspoule van de eerste divisie en maakt zelfs kans op promotie naar de eredivisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel