Flevo Boys wint van Staphorst

EMMELOORD • Za 29 april 2017 | 16:28 • Zaterdag 29 april 2017 | 16:28
De voetballers van Flevo Boys hebben de uitwedstrijd tegen Staphorst met 3-2 gewonnen. Door deze overwinning staan de Emmeloorders twee wedstrijden voor het einde op een veilige plaats. Trainer Inne Schotanus zei direct na afloop; "dit feest mogen we vieren, maar we zijn er nog niet".

In de vijftiende minuut kwam Flevo Boys achter. Na slecht wegboksen van doelman Rodney Rosink kon Drontenaar Jeroen van der Meer scoren voor de ploeg uit Overijssel. Net voor rust kopte Frank Post een vrije trap binnen en maakte dus de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd scoorde Frank Post opnieuw voor de Emmeloorders. Direct na de voorsprong van Flevo Boys deed Staphorst iets terug en maakte de 2-2.

In de slotfase had invaller Allan Bakker de vrije doortocht en maakte in blessuretijd de winnende. De opluchting na de winst was groot.