Jong City vrijwel zeker van handhaving in Derde Divisie

ALMERE • Za 6 mei 2017 | 16:20 • Zaterdag 6 mei 2017 | 16:20
De voetballers van Jong Almere City FC zijn vrijwel zeker verzekerd van nog een seizoen derde divisie. In een rechtstreeks duel werd concurrent SteDoCo met 5-0 verslagen. Omdat de andere concurrent, Odin'19, bij VVOG won, is de formatie van trainer Rene Koster vrijwel zeker van handhaving. Met drie punten voorsprong en een beter doelsaldo lijkt het met nog een wedstrijd te spelen niet meer mis te kunnen gaan.

Jong City en SteDeCo begonnen gespannen aan het duel, in het eerste half uur gebeurde er maar weinig. Dat veranderde na de openingstreffer van Nicky van Hilten. Vlak daarna zetten Jasper Waalkens en Archille Vaarnold de Almeerders op een nog ruimere voorsprong. De bezoekers konden daar maar weinig tegenover stellen.

Na rust gingen de Almeerders vrolijk verder met aanvallen. SteDoCo probeerde het wel, maar gaf daarbij veel ruimte weg. Waalkens profiteerde door voor 4-0 te zorgen. Invaller Arsenio Valpoort zorgde een kwartier voor tijd voor 5-0.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel