De Gier: Almere City favoriet tegen Helmond Sport

ALMERE • Zo 7 mei 2017 | 15:14 • Zondag 7 mei 2017 | 15:14
Almere City FC is volgens trainer Jack de Gier de favoriet in het tweeluik tegen Helmond Sport in de eerste ronde van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De play-offs beginnen voor de Almeerders maandagavond om 20.00 uur met een uitwedstrijd in Brabant.

Ook volgens aanvoerder Kees van Buuren hebben de Almeerders de beste papieren om de halve finales van de play offs te bereiken: “We hebben in de competitie twee keer tegen Helmond Sport gespeeld en we waren twee keer de bovenliggende partij. Bovendien hebben we 10 punten meer gehaald dan zij”.

Trainer Jack de Gier kan maandag in Helmond weer beschikken over rechtsbuiten Arsenio Valpoort, die terugkomt van een blessure. De return in Almere wordt vrijdagavond gespeeld. Trainer jack de Gier hoopt dan weer te kunnen beschikken over centrale verdediger Calvin Mac-Intosch, middenvelder Javier Vet en spits Sven Braken.





 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel