Almeerse Hockey Club verliest laatste competitieduel

ALMERE • Zo 7 mei 2017 | 16:39 • Zondag 7 mei 2017 | 16:39
De mannen van de Almeerse Hockey Club hebben de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de hoofdklasse met 1-3 verloren van Amsterdam. De ploeg van coach Alex Verga sluit de reguliere competitie af op de voorlaatste plaats.

Play-outs
De Almeerders wisten voor aanvang van het laatste duel al dat ze na de competitie play-outs moeten gaan spelen. De nacompetitie begint op zaterdag 3 juni met een uitwedstrijd. Er wordt een best-off-three gespeeld. De tegenstander is nog niet bekend.

Duel tegen Amsterdam
Na zeven minuten spelen kwam Amsterdam op voorsprong. Twee minuten later was het al 0-2. Voor rust werd er niet meer gescoord. Doelman Youri Beck haalde een paar goede ballen uit de goal.

Een kwartier na rust scoorde Amsterdam de 0-3. Zes minuten voor tijd doet Terrance Pieters iets terug en maakt de 1-3, dat was ook de eindstand.