Jong Almere City FC handhaaft zich in derde divisie

ALMERE • Za 13 mei 2017 | 18:12 • Zaterdag 13 mei 2017 | 18:12
De voetballers van Jong Almere City FC spelen ook volgend seizoen weer in de derde divisie. In Hendrik Ido Ambacht werd weliswaar met 3-2 verloren van ASWH, maar door de nederlaag van Odin'59 was dit resultaat toch voldoende.

In een leuke eerste helft scoorden beide ploegen twee keer. Jong Almere City FC kwam snel op voorsprong, maar zag ASWH de achterstand ombuigen in een voorsprong. Vlak voor de rust zette clubtopscoorder Jasper Waalkens met zijn 16e goal van het seizoen de ruststand van 2-2 op scorebord. Na rust was ASWH de betere ploeg en maakt door een prachtige vrije trap van Mels van Driel nog 3-2.

Ondanks de nederlaag speelt de ploeg van trainer René Koster dus volgend seizoen wederom in de derde divisie.