Tonego speelt gelijk in eerste finaleduel nacompetitie

LUTTELGEEST • Zo 4 juni 2017 | 12:43 • Zondag 4 juni 2017 | 12:43
De voetballers van tweedeklasser Tonego uit Luttelgeest hebben zaterdag in Opduin de eerste wedstrijd tegen ONT in de finale van de nacompetitie voor handhaving in de tweede klasse met 1-1 gelijkgespeeld. Beide doelpunten vielen na de pauze.

Tonego brak de wedstrijd in de 64e minuut open door vanuit een snelle counter via Gert Jan Haenen te scoren. De derdeklasser ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en vond deze acht minuten voor tijd.

De ploeg van trainer Steven van Mourik speelt volgende week zaterdag de return in Luttelgeest. Om zich nog een jaar te verzekeren van voetbal in de tweede klasse zal Tonego dat duel moeten winnen.