Voetbalster Van Lunteren wint overtuigend met Oranje

ALMERE • Di 13 juni 2017 | 21:41 • Dinsdag 13 juni 2017 | 21:41
Het Nederlands vrouwenelftal met de Almeerse Desiree van Lunteren in de basis heeft dinsdagavond het oefenduel tegen Oostenrijk met 3-0 gewonnen. Rechtsback Van Lunteren speelde in Deventer een uur mee en was dichtbij haar eerste interland goal. Een schot van haar in de 8ste minuut kon nog maar net uit het doel worden getikt door Oostenrijkse keepster.

Oranje kwam al vroeg op voorsprong door een eigen doelpunt en nog voor rust scoorden Vivianne Miedema en Lieke Martens. In de tweede helft kregen beide ploegen nog een aantal kansen maar werd er niet meer gescoord.

De Nederlandse dames bereiden zich voor op het EK in eigen land. Dat toernooi wordt gehouden van 16 juli tot en met 6 augustus.

De 3-0 van Lieke Martens

De 2-0 van Vivianne Miedema