Voetballer Ramon Leeuwin ontslagen uit ziekenhuis

Almere 30 juni 2017
FC Utrecht-speler Ramon Leeuwin uit Almere is vrijdag aan het eind van de middag ontslagen uit het ziekenhuis. De voetballer was eerder op de dag bij het trainingscomplex van de club aangereden door een scooterrijder. Hij heeft een zware hersenschudding, kneuzingen en schaafwonden over gehouden aan het ongeluk. 

Hoewel op social media wordt gesuggereerd dat de aanrijding mogelijk een doelbewuste actie was, lijkt dat volgens de politie niet het geval. De 19-jarige verdachte reed met een gestolen scooter over het trainingscomplex Zoudenbalch en ging er vandoor toen hij een agent zag lopen. Die was daar voor iets anders aanwezig. Tijdens zijn vlucht raakte de scooterdief verdediger Leeuwin, die het trainingsveld net verliet. 

De man ging ervandoor over het trainingsveld, maar ging onderuit en rende vervolgens verder. FC Utrecht speler Zakaria Labyad kon hem in de kraag vatten waarna de man kon worden overgedragen aan de politie. De scooterrijder is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat voor verwondingen hij en de voetballer hebben. 

De supportersvereniging van FC Utrecht meldt dat Leeuwin vlak voor hij werd aangereden nog op de foto ging met een jonge fan:
© omroep flevolandsitemap | disclaimer