City in oefenduel te sterk voor Cambuur

ALMERE • Vr 14 juli 2017 | 22:34 • Vrijdag 14 juli 2017 | 22:34
De profs van Almere City FC hebben vrijdagavond in Leeuwarden een oefenduel tegen Cambuur gewonnen. De Almeerders waren met 3-2 te sterk voor de Friese Jupiler League club. Bij de rust stond de ploeg van trainer Jack de Gier al met 1-0 voor. Het is in deze oefencampagne de derde oefenwinst van de Almeerders.

De openingstreffer werd gescoord door spits Erik Quekel die bij City op proef is. Hij kopte in de 27e minuut een voorzet binnen van de Schot Charlie Telfer die ook probeert een contract af te dwingen in Almere.

In de tweede helft zette Cambuur met treffers in de 68e en 71e minuut binnen drie minuten snel orde op zaken. City schrok daar even van maar de ploeg wist zich daarna toch weer te herpakken. Khalid Tadmine tekende voor de gelijkmaker en Nicky van Hilten scoorde zes minuten voor tijd de winnende treffer.