Alice Naber oppermachtig bij Eventing Emmeloord

BANT • Za 15 juli 2017 | 17:47 • Zaterdag 15 juli 2017 | 17:47
Alice Naber uit Biddinghuizen heeft het paardenevenement Eventing Emmeloord gewonnen. Met haar Olympisch paard Peter Parker greep Naber zaterdag in het Kuinderbos in Bant bij het afsluitende onderdeel cross country de winst. Met haar paard Zamzam eindigde Naber op de tweede plaats.

Bij eventing gaan de deelnemers de uitdaging aan op drie onderdelen: dressuur, springen en cross country. Na het onderdeel dressuur stond Naber met Peter Parker op de tweede plaats. Na het springen zakte ze iets terug, naar de vierde plaats. Maar op haar favoriete onderdeel cross country was Naber iedereen de baas. Het levert haar de eerste winst op van Eventing Emmeloord dat voor de derde keer werd georganiseerd.

Aan het evenement deden 106 deelnemers mee afkomstig uit vijf verschillende landen. Donderdag en vrijdag werden de onderdelen dressuur en springen afgewerkt. Zaterdag werd het evenement afgesloten met de cross country. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel