PEC Zwolle te sterk voor Almere City FC

ALMERE • Di 18 juli 2017 | 21:36 • Dinsdag 18 juli 2017 | 21:36
De profs van Almere City FC hebben dinsdagavond een oefenduel tegen PEC Zwolle verloren. In Zwolle was de thuisploeg met 3-0 te sterk voor de ploeg van trainer Jack de Gier. De eindstand was bij de rust al bereikt.

City kwam al na zeven minuten op achterstand door een treffer van Piotr Parzyszek. In de 41e minuut was de Zwolse spits opnieuw trefzeker. Op slag van rust tekende Youness Mokhtar voor het derde doelpunt van de eredivisionist. De Almeerders wisten in de eerste helft geen kansen te