City FC te sterk voor Jong FC Utrecht

ALMERE • Di 8 augustus 2017 | 16:48 • Dinsdag 8 augustus 2017 | 16:48
De profspelers van Almere City FC hebben dinsdagmiddag een oefenduel tegen Jong FC Utrecht gewonnen. De ploeg van trainer Jack de Gier was in Utrecht met 3-1 te sterk voor de thuisploeg. Bij de rust stonden de Almeerders al met 2-1 voor.

De Almeerders kregen na een handsbal van Arsenio Valpoort in de 17de minuut een strafschop tegen. Deze werd feilloos ingeschoten door Nick Venema. Vlak voor rust zetten de Almeerders binnen vijf minuten orde op zaken. Javier Vet tekende in de 38ste minuut met een kopbal voor de gelijkmaker. In de 43ste minuut zette Achille Vaarnold City op een 2-1 voorsprong.

In de loop van de tweede helft kwam de nieuwe Schotse aanwinst Charly Telfer in het veld. Hij bepaalde in de 83ste minuut de eindstand op 3-1 voor City.

City begint op 18 augustus aan de competitie in de Jupiler League met een uitduel tegen NEC Nijmegen.