Pieters en Verga weten eerste wedstrijd op EK niet te winnen

ALMERE • Ma 28 augustus 2017 | 21:27 • Maandag 28 augustus 2017 | 21:27
Hockeyer Terrance Pieters en assistent-trainer Alex Verga hebben met Jong Oranje de eerste wedstrijd op het EK Hockey in het Spaanse Valencia niet weten te winnen. De Nederlandse hockeyers speelden met 3-3 gelijk tegen Jong Spanje.

Jong Oranje wist in het vierde kwart terug te komen van een 3-1 achterstand. Terrance Pieters wist een strafcorner te versieren, waardoor Nederland op 2-3 kwam. Vier minuten later zorgde Boris Burkhart voor de 3-3 eindstand.

Woensdag om 17.45 uur speelt Jong Oranje zijn tweede wedstrijd. Dan is Jong Engeland de tegenstander. Een dag later speelt Nederland het laatste groepsduel tegen Jong Portugal.